DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Op zondag 8 April deden een aantal van onze minioren mee aan de Gelderse Minioren Sprintkampioenschappen. Ze hadden zich hiervoor gekwalificeerd door bij de 18 snelste van Gelderland te zijn op hun afstand. De gezwommen tijden zijn hier te lezen. Hieronder volgt het verslag van Luuk over deze wedstrijd.

 

Vandaag moesten we om 12.15 verzamelen bij bouwstede voor de wedstrijd in doetinchem.

Het was best wel een stuk rijden.

Toen we daar aankwamen was het al best wel druk. Toen we om hadden gekleed moesten we in de gang gaan zitten. Want bij het bad was er geen plek.

Eerst gingen we inzwemmen, eerst in onze eigen baan. Daarna mochten we nog inzwemmen op een sprintbaan.

Ik moest eerst de rugslag doen. Daarmee ben ik 2de geworden. Daarna moest ik de schoolslag zwemmen, hiermee werd ik 3de. Als laatste was de vrije slag aan de beurt, hiermee werd ik 6de.

Gelukkig mocht ik 3 afstanden zwemmen, er waren ook kinderen mee die maar 1 afstand hebben gezwommen. In dit zwembad was het wel een beetje gek, ze hadden hier gele platen tegen de muur voor de tijd. Dit had ik nog nooit gezien.

Ik vond het leuk dat ik mee mocht doen met deze wedstrijd, maar ik vond het ook wel spannend en moeilijk. Ik vond het wel jammer dat de anderen geen prijzen hebben gewonnen want iedereen deed erg goed zijn best.

Groetjes Luuk

 

Facebook

Adverteerders: