DVS logo Omtrek vrijgemaakt

BENNEKOM - De afgelopen twee zaterdagen zijn voor zwemvereniging De Vrije Slag succesvol verlopen. Eerder was het Jeroen Drewes al gelukt om een limiet voor de Nederlandse Kampioenschappen te behalen. Op zaterdag 12 maart lukte het de jongens estafette ploeg op de 4 x 50 meter vrije slag, en afgelopen zaterdag wist ook Koen van Asseldonk op de 100 meter vlinderslag zich voor de NK te plaatsen.

ZWEMMEN - De derde ronde van de landelijke zwemcompetitie van de KNZB was weer spannend. In zwembad Valkenhuizen in Arnhem zwom De Vrije Slag tegen drie andere verenigingen uit de regio. Op dit moment is nog geen landelijk beeld van de derde ronde bekend, zodat we nu alleen een beeld kunnen geven van de prestaties van De Vrije Slag.

ZWEMMEN - De afgelopen week vond het Europees kampioenschap zwemmen plaats in Boedapest. Precies daarvoor werd er ook hard gezwommen in Hongarije. Onder meer door de Edese zwemtalenten Jeroen Drewes en Koen van Asseldonk. Beide leden van zwemvereniging De Vrije Slag waren daar namens Nederland actief.

EDE - De grote Olympische Spelen vinden in 2008 in Peking plaats. De scholieren hoeven minder lang te wachten. Van 18 tot 25 juli worden in het Hongaarse Nyïregyháza de FISEC Spelen gehouden. Zeg maar de Olympische Spelen voor scholieren. Bij het onderdeel zwemmen zijn de Edenaren Jeroen Drewes (16) en Koen van Asseldonk (14) actief.

EDE - Zwemvereniging De Vrije Slag houdt ieder jaar haar clubkampioenschap ter afsluiting van het zwemseizoen. De onderdelen van dit sportieve evenement zijn bovendien een ludieke estafette en een gezellige barbecue. Zaterdag barstte de strijd los in Zwembad De Peppel.

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook