Actueel

Beter leren zwemmen voor het goede doel

In de week van 20 juni is in zwembad De Peppel de jaarlijkse zwemvierdaagse. Vier dagen lang zwemmen om jezelf uit te dagen. Zwemvereniging De Vrije Slag organiseert die week samen met De Peppel allerlei activiteiten. Lekker van de glijbanen glijden kan natuurlijk ook.


Met je deelname draag je ook meteen bij aan onderzoek naar kanker. De zwemvierdaagse is verbonden aan de Maarten van der Weijden Foundation (ja, die de Elfstedentocht gezwommen heeft). De opbrengst wordt door deze stichting gebruikt voor onderzoek naar kanker. Maar je kunt ook zelf direct bijdragen. Meld je aan via de website www.zwem4daagse.mvdwfoundation.nl, laat je sponsoren per baan of verzin een andere leuke actie.

Dat is precies wat de trainers van zwemvereniging De Vrije Slag hebben gedaan. Op alle avonden zijn trainers in het bad om tips te geven hoe je sneller kunt leren zwemmen. Zie je iemand in een blauw shirt, vraag dan gerust. Wil je het echt goed aanpakken, vraag dan om een zwemanalyse.

Voor een kleine eigen bijdrage maken we filmopnames van jou in het water. Daarna bepreken we met jou de beelden. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? En vooral, welke oefeningen zou je kunnen doen om beter en sneller te worden? De filmpjes krijg je toegestuurd. De volledige opbrengst hiervan gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Dus doe ook mee, verbeter je zwemslagen en steun direct een goed doel!

Kijk voor meer info over de zwemvierdaagse op: www.devrijeslag.nl/actueel

 

Aanmelden kan hier

j5G2Wkfg

Geen feed gevonden
(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede