Actueel

Vacature: hoofdtrainer

 

Zwemvereniging De Vrije Slag zoekt:      download.gif

HOOFDTRAINER

Ben jij of ken jij die enthousiaste hoofdtrainer (v/m) die het plezier van wedstrijdzwemmen kan overdragen op onze zwemmers? 

De Vrije Slag is actief in de gemeente Ede. Meer dan 100 leden, jong en oud, trainen een aantal avonden per week in zwembad De Peppel. In de weekenden doen de wedstrijdzwemmers mee aan allerlei zwemwedstrijden. We hebben regelmatig sfeervolle activiteiten buiten het bad.

De hoofdtrainer stuurt de trainers aan en is eerste aanspreekpunt voor de zwemmers en ouders. Daarnaast is de hij of zij verantwoordelijk voor de selectiegroep. Bij voorkeur traint de hoofdtrainer zelf de selectiegroep en begeleidt deze groep in wedstrijden.

Wat wij bieden:

Een trainerspositie bij de leukste en gezelligste zwemvereniging van Ede. We bieden ruime mogelijkheden om een opleiding te volgen, die vergoed zal worden door onze vereniging.

Wij zijn flexibel om te bekijken hoe we de functie van hoofdtrainer zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact op met onze voorzitter Martijn Schilder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 33094316)

Kijk voor meer informatie op onze website: www.devrijeslag.nlZwemvereniging_De_Vrije_Slag.jpg

Geen feed gevonden
(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede