Actueel

De Vrije Slag neemt afscheid van onze hoofdtrainer Stefanie

Met een spetterend eindfeest in zwembad De Peppel namen we zaterdag afscheid van onze hoofdtrainer Stefanie Minderaa. De jaarlijkse clubkampioenschappen waren voor Stefanie haar laatste in een serie van heel veel jaren als hoofdtrainer van “haar” club.

Onze oud-voorzitter loofde Stefanie in zijn dankwoord vanwege haar onophoudelijke stroom aan creatieve ideeën om de zwemtrainingen aantrekkelijk te houden: "Filmpjes met zwemanalyses, zwemmen met bekertjes water op het voorhoofd, met snorkels en een parachute, het opduiken van een koker met een opdracht. Je was er altijd voor in om nieuwe dingen te proberen. Je hebt je afgelopen jaren voor meer dan 100% voor onze levendige club ingezet. De selectiezwemmers hebben altijd een speciaal plekje in je hart gehad. Je voelde jezelf ook wel eens de moeder van de selectie. Het was lang niet altijd makkelijk om een groep pubers in bedwang te houden. Deze mooie en soms lastige taak gaan je dochters samen met de andere trainers van onze club nu voortzetten“, aldus Nico.

Het bestuur bedankte namens alle leden van De Vrije Slag Stefanie met een dikke cadeaubon en van de jeugdleden ontving ze een herinneringsboekje.

Bij de clubkampioenschappen wordt elk jaar gestreden om de wisselbekers voor clubkampioenen van het jaar. Dit jaar gingen die naar Rik Schipper en Lena Minderaa. Wie de aanmoedigingsprijs gaat krijgen blijft nog even spannend: Die wordt pas na de vakantie uitgereikt. De vrijwilligersbeker ging dit jaar welverdiend naar Lena Minderaa.

Lena heeft niet alleen haar trainer 2 opleiding als eerste afgerond, ze schrijft ook al het hele jaar de zwemtrainingen voor de selectiezwemmers, masters, baan 2 en baan 3. Ook heeft zij hiervoor een jaarplan opgesteld en traint doelgericht naar wedstrijden toe. Onder andere omdat Lena zelf weer is begonnen met wedstrijden te zwemmen, zijn we niet gedegradeerd en hebben de jongere zwemmers een voorbeeld erbij. Ondanks haar drukke leven met school en Lidl staat ze 2 tot 4 avonden aan het bad. Lena weet iedereen met haar vrolijkheid enthousiast te maken.

Na alle prijsuitreikingen was het hoog tijd voor de barbecue en het zwemfeest. De Peppel had voor ons een stormbaan beschikbaar gesteld.Die viel in hele goede aarde, zelfs Stefanie en Onno hebben hem samen bestormd.

Helaas raakte Siet (die de barbecue weer perfect had georganiseerd) gewond en kon ze het feest zelf niet meemaken.

De Vrije Slag zoekt een opvolger voor Stefanie: Heb je interesse of weet je mogelijk iemand, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hij neemt contact met je op.

De vacaturetekst is hier te lezen: www.devrijeslag.nl/vacature-hoofdtrainer

 

35,10,0,100,1
25,600,60,2,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,0,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Foto
Foto 1
Foto 2
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
test
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Geen feed gevonden
(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede