Vervoer

Lang niet alle wedstrijden vinden in ons thuisbad in Ede plaats. Omdat het erg kostbaar en niet milieubewust is als alle zwemmers op eigen gelegenheid per auto naar de wedstrijden rijden, hebben we een vervoersregeling opgesteld.

Om alle zwemmers naar een wedstrijd te kunnen vervoeren doen we een beroep op de ouders of de zwemmers die in het bezit zijn van hun rijbewijs (en mogelijk een auto). Om dit in goede banen te leiden, plaatst de zwemcommissie een vervoerschema op de site. Dit schema wordt aan het begin van het seizoen gepubliceerd op de website en aangekondigd in de nieuwsbrief. Uitgangspunt is dat, wanneer degene die wordt verzocht om te rijden een keer niet kan, hij/zij ruilt met een van de andere ouders van een zwemmer die aan dezelfde wedstrijd meedoet.

Indien er te weinig vervoer is voor een wedstrijd en dat blijkt pas op het verzamelpunt, dan wordt de gehele groep daarmee gedupeerd, dus laten we dat met z’n allen proberen te voorkomen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Bij alle opstellingen staat onderaan een lijstje met het verzoek aan een aantal (ouders van) deelnemers om te rijden. Het gezamenlijke verzamelpunt is de parkeerplaats bij Bouwstede te Ede aan de Galvanistraat 1, direct naast de kruising met de Keesomstraat. Bovenaan iedere opstelling staat vermeld hoe laat we vertrekken vanaf het verzamelpunt. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent bij het verzamelpunt, zeker als je verzocht wordt te rijden. Kom je wat later of ga je op eigen gelegenheid naar de wedstrijd? Laat dit dan even weten aan de ploegleider van de betreffende wedstrijd. Wie de ploegleider is, staat bij de opstelling.

Bij alle wedstrijden in ons thuisbad in Ede en andere wedstrijden dichterbij, gaat het vervoer op eigen gelegenheid. Dit staat duidelijk bij de opstelling vermeld. In plaats van de vertrektijd vanaf het verzamelpunt staat er nu een tijd waarop je in het zwembad aanwezig moet zijn. Zorg er ook bij deze wedstrijden voor dat je ruim op tijd bent en laat het even weten als je later komt.

(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede