Communicatie

Website devrijeslag.nl

Onze website, www.devrijeslag.nl, is hét informatiekanaal van de vereniging. Op de website verschijnen belangrijke mededelingen, opstellingen en uitslagen van de wedstrijden, nieuwsberichten en foto’s van wedstrijden en bijzondere activiteiten. Een team vrijwilligers probeert de website zo actueel mogelijk te houden en regelmatig nieuws te publiceren.

Daarnaast is de website een belangrijke bron van informatie over onze vereniging. Via de website zijn gegevens te vinden over het lidmaatschap, trainingen en wedstrijden en de uitrusting. Diverse documenten zijn verzameld onder het kopje ‘Download’, zoals het Meerjarenplan  en KNZB-reglementen.

Kortom, voor nieuws, actualiteiten en informatie over onze vereniging breng je een bezoek aan www.devrijeslag.nl!

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud of over de vormgeving van de website? Neem dan contact op met de webmaster.

Facebook

Leuke nieuwtjes en foto's van onze activiteiten vind je ook op Facebook ZwemverenigingDVS. Hebben we bij een activiteit een reporter op locatie kun je live het nieuws volgen! 

WhatsApp

Om dingetjes voor de dagelijkse gang van zaken te delen is er voor elke baan een WhatsApp groep. De trainer van je baan kan je hieraan toevoegen. 

Digitale nieuwsbrief “De Vrije Slag Reporter”

De digitale nieuwsbrief “De Vrije Slag Reporter” vormt samen met de website de belangrijkste informatiebron voor alle leden van De Vrije Slag. Op de website staat zoveel mogelijk algemene informatie over het komende seizoen, terwijl de nieuwsbrief de actuele informatie geeft.  In De Vrije Slag Reporter verschijnen mededelingen vanuit het bestuur, aankondigingen van activiteiten door de Zeekomkommers, links naar de opstellingen en uitslagen op de website en nog meer belangrijke informatie. Leden van De Vrije Slag maar ook niet-leden kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden op de website. Hier kun je je gegevens en e-mailadres invullen zodat je vanaf dan de DVS Reporter in in je mailbox ontvangt. Onder het kopje "Recente nieuwsbrieven" links hiernaast zijn de oudere uitgaven te bekijken. Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan eenvoudig met de link onderaan de nieuwsbrief.

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van de nieuwsbrief? Mis je bijvoorbeeld informatie of heb je ideeën voor verbetering van de nieuwsbrief? Of nog beter: wil je zelf een keer een stukje schrijven over bijv. een wedstrijd of een kamp? Neem dan contact op met de redactie.

Emailadres wijzigen?

We houden 2 emailadressen bij: 1 voor de nieuwsbrief, en 1 voor de ledenadministratie, voor mededelingen over ledenadministratie, algemene ledenvergadering en betalingen. 

Een ander emailadres voor de nieuwsbrief kun je zelf links hiernaast invoeren bij knop "Nieuwsbrief ontvangen? aanmelden"

Als dit nieuwe emailadres ook gebruikt kan worden voor de ledenadministratie dan kun je dit aanvinken met dezelfde knop links hiernaast "Nieuwsbrief ontvangen? aanmelden" bij "Dit is ook mijn nieuwe mailadres voor de ledenadministratie"

Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan met de link onderaan de nieuwsbrief.

Mededelingen die bedoeld zijn voor de wettelijke vertegenwoordigers van onze minderjarige leden over betalingen e.d. versturen we naar het emailadres dat apart wordt bijgehouden in ons ledenadministratieprogramma Sportlink. Wijziging van dit emailadres (en ook alle andere gegevens) gaat via een email naar onze ledenadministratie .

 

(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede